LINKEDIN SUCCESS SYSTEMS ER NU CPD CERTIFICERET

Det betyder, at du kan være sikker på, at din LinkedIn-træning, undervisning og coaching aktivitet er vurderet uafhængigt efter den højeste internationale standard. LinkedIn Success Systems er blevet tildelt HELE CPD akkrediteringen for al sin uddannelse.

”The CPD Certification Service” blev etableret i 1996 som en uafhængig måde at akkreditere uddannelser der opererer på tværs af mange brancher og sektorer. CPD-certificering viser, at et kursus eller uddannelse opretholder CPD standarden for fagligt og akademisk indhold.

CPD Certificering er en anerkendt uafhængig CPD akkreditering, forenelig med globale ”Continuing Professional Development” principper.

CPD FORDELENE FOR BÅDE MEDARBEJDER OG VIRKSOMHED

CPD hjælper medarbejderne med at holde deres viden og færdigheder opdateret. CPD sikrer samtidig, at den faglige standard af deres kvalifikationer og registreringer opretholdes. Gennemførelsen af en ​​CPD certificeret uddannelse hjælper med at opbygge medarbejdernes tillid og troværdighed. Samtidig giver det dem mulighed for at kunne fremvise deres resultater og kvalifikationer.

For arbejdsgivere er den primære fordel ved CPD at sikre, at standarder over hele virksomheden er høje og konsekvente. CPD fremmer også højere motivation og engagement i jobbet. Med CPD bliver det muligt at måle virksomhedens indsats med at forbedre medarbejdernes kompetencer.

HVEM HAR BRUG FOR CPD?

LinkedIn Success Systems er en international organisation. Det er vores erfaring, at det på tværs af landene, af de fleste individuelle fagfolk i de fleste sektorer, forventes at efteruddannelse er certificeret efter internationale standarder som CPD. Det gælder i stingende grad internationale selskaber, der ønsker at måle i hvor høj grad deres medarbejdere har videreuddannet sig og dokumenteret deres CDP point.

Enhver, der er medlem af en professionel organisation i f.eks. UK, vil have CPD-krav, der er fastsat for dem af brancheorganisationen, snarere end af deres arbejdsgiver. Der er i øjeblikket alene i Storbritannien over 1.400 faglige organer, institutter og medlemsforeninger. De repræsenterer alle brancher og erhverv, og alle har CPD-politikker kendt som CPD-ordninger.

Enhver, der arbejder inden for en sektor, der er formelt reguleret (fx af advokatreguleringsmyndigheden eller finansielle myndigheder), har krav om at kunne dokumentere deres CPD pointr at opretholde deres licens til praksis eller faglige kvalifikationer.