Der var fuldt hus til det gratis LinkedIn kursus om forretningsudvikling på LinkedIn platformen, som blev afholdt hos Københavns Erhvervshus i morges. 44 morgenfriske deltagere lærte, hvordan de kan opnå succes ved at benytte LinkedIn platformen til at opnå vækst, salg og synlighed.

Jeg blev inviteret til at holde et LinkedIn kursus hos Københavns Erhvervshus og mødte en gruppe entusiastiske virksomhedsledere, iværksættere og start-ups, der enten var ret nye til LinkedIn eller som havde en LinkedIn-profil, men ikke fik det, de håbede ud af LinkedIn platformen.

LinkedIn Kursus med fokus på forretningsudvikling

Som resultat af LinkedIn kurset, gik deltagerne derfra med en meget klarere forståelse af de fordele, LinkedIn kan bringe til deres marketingstrategi, og de var også opdaterede med værktøjer til at skabe en knivskarp profil og bruge den sociale medieplatform til på en klog måde at skabe meningsfulde og frugtbare netværksforbindelser.

Jeg vil gerne takke Københavns Erhvervshus for at invitere mig til at holde et LinkedIn kursus. Det var virkelig en fornøjelse at arbejde med så engagerede deltagere.

Derfor også en stor tak til alle deltagerne – og til dem som desværre måtte melde afbud og andre der er interesseret i LinkedIn Succes Systems. Der afholdes nyt kursus i samarbejde med Københavns Erhvervshus den 23. maj – det bliver slået op på min hjemmeside: LinkedinSuccessSystems

Dit netværk kan også afholde et gratis LinkedIn Kursus

Dit Netværk har uden tvivl hørt om LinkedIn, og de fleste af dem vil endda have en LinkedIn-profil. Men kender de det fulde omfang af LinkedIns potentiale og den positive indvirkning det kan få på deres egen og virksomhedens succes? LinkedIn er uden tvivl det mest undervurderede værktøj i B2B-sektoren.

LinkedIn Success Systems tilbyder 1 times LinkedIn kursus og orientering, afholdt i dit netværk. Her ser i hvordan LinkedIn kan forbedre resultaterne i jeres virksomheder. Når alt kommer til alt, ved du ikke, hvad du ikke ved. Så når vi fortæller dig og dit netværk, hvordan det er muligt at frigøre LinkedIn-potentialet i jeres virksomheder og gå i dybden med de muligheder vores system tilbyder, har i det bedste beslutningsgrundlag. Og de to timer er vel investeret da det kun koster din og dit netværks tid. Vi giver denne in-house orientering uanset om det er i København, Aarhus, Aalborg, Odense eller andre dele af Danmark.

LinkedIn kursus med værdi for dig og dit netværk

Under kurset giver vi et klart indblik i LinkedIns muligheder og vi går i dybden med de vigtige emner. Vi ser den største værdi når dit deltagerne er engageret i de emner vi berører. Vi garanterer, at i alle får masser af værdi. Ikke bare i form af lærerige handouts men også ved at have fokus på forretningsudviklingen.

Det orienteringskursus vi giver i forretningsudvikling på LinkedIn er relevante for alle brancher og virksomheder. Mange virksomheder værdsætter dette gratis tilbud, og det giver os mulighed for at vise potentialet i LinkedIn til dem – måske er din virksomhed det næste? Kontakt mig direkte for at finde ud af mere.

Martin Sattrup Christensen

CEO LinkedIn Success Systems Danmark

 

LinkedIn Success Systems er den eneste LinkedIn-uddannelsesleverandør i Skandinavien, der er tildelt fuld CPD-akkreditering for alle kurser og programmer.

Du må gerne connecte med mig og udvide din digitale rækkevidde HER

LinkedIn Success Systems er et forretningsudviklingssystem, der skaber vækst og opbygger din virksomheds brand. Designet til virksomheder af alle størrelser – og alle brancher – af eksperter i forretningsudvikling. En kombination af 30 års erfaring og rigtig mange kunder har ført til perfektion af systemet. Det er let at lære gennem et udvalg af indlæringsmetoder, der passer til

Martin Christensen
Related Posts

Leave Your Comment