LinkedIn gør jobsøgningen mere effektiv, LinkedIn ekspert.

LinkedIn gør jobsøgningen mere effektiv med nye opdateringer

At lede efter et nyt job, er som at begive sig ud på en rejse med masser af kringelkroge. Der er dog en hel del, du kan gøre for at optimere din jobsøgning. LinkedIn gør jobsøgningen mere effektiv, baseret på sine egene undersøgelser, der viser, at vi skifter job oftere end nogensinde før. Især blandt yngre generationer – og de laver oftere karriereskift eller søger efter større jobfleksibilitet.

 

LinkedIn har netop introducerer nogle ændringer i ”LinkedIn Jobs” funktionen for at hjælpe jobsøgende med at finde det job, der passer til dem. En ny søgefunktion og mulighed for direkte at søge på distancearbejde/hjemmearbejde.

 

En nemmere måde at finde den rigtige job på

 

Hvis du har søgt et job på LinkedIn for nylig, har du måske bemærket, at det ser lidt anderledes ud. De dage hvor du skulle åbne flere faner og ikke kunne finde tilbage til dit søgested er nu slut.

LinkedIn gør jobsøgningen mere effektiv

Med den nye LinkedIn Jobs funktion kan du nemt rulle gennem joboplysninger, gemme det job, der interesserer dig og se alle de vigtigste oplysninger – som firmaets størrelse, hvor mange ansøgere der er, og hvem i dit netværk der kan hjælpe. Det er placeret lige ved toppen af ​​siden, og giver dig hurtigt den information der afgør, om et job passer til dig.

 

 

En nem måde at finde distancearbejde – hjemmearbejde på

 

LinkedIns egne undersøgelser viser at flere og flere ønsker at arbejde mere fleksibelt i forhold til arbejdstider og at flere værdsætter selv at styre balance mellem arbejde og fritid. Det betyder ofte, at vi flere og flere foretrækker at arbejde fjernt fra deres virksomhed eventuelt som hjemmearbejde. Derfor har LinkedIn skabt muligheden for også at kunne finde – søge på – jobs, der ikke kræver, at du kommer ind på kontoret.

LinkedIn gør jobsøgningen mere effektiv

Nu, når du søger efter et job på LinkedIn, kan du vælge “distancearbejde” som din placering, som kun returnerer job, som jobpostet har angivet, er helt distancearbejde/hjemmearbejde. Du kan også i dine Karrierepræferencer angive, at du er åben for at arbejde eksternt og dermed signalere til rekrutteringsfolk at det er en mulighed du er interesseret i.

 

Bliv underrettet, når dit drømmejob er opslået

 

Når du følger virksomheder på LinkedIn, kan du vælge at blive underrettet om nye jobmuligheder i de virksomheder du følger.  Så når dit drømmefirma opslår nye job, så du vil du være en af ​​de første, der får det at vide og dermed også som ansøger.

Det at søge nyt job er i dag en udfordring for de fleste. LinkedIn har nu optimeret de værktøjer, du har brug for, for at finde det job, der passer til dig.

Vil du gerne vide mere? Så læs også Bliv fundet til ønske jobbet med en skarp LinkedIn profil. Her kan du få nogle værdifulde tips til, hvordan du kan optimere din profil. Dit personlige brand skal gerne brænde igennem i forhold til dine konkurrenter i jobsøgningen. Ved at benytte de tips du får her i artiklen “LinkedIn gør jobsøgningen mere effektiv” med en skarp LinkedIn profil optimerer du dine muligheder for at finde dit nye drømmejob.

Vil du gerne vide mere om hvordan du kan optimere din profil? Så kan du også hente inspiration i artiklen En perfekt CEO profil skaber resultater.

Hvis du har spørgsmål til denne artikel, så skriv dem gerne i kommentarfeltet. Så vil jeg besvare dem hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at dele artiklen, hvis du synes den vil være til gavn for andre..

LinkedIn gør jobsøgningen mere effektiv er skrevet af LinkedIn ekspert Martin Sattrup Christensen.

Martin Christensen
Related Posts