LinkedIn profil knap, LinkedIn profil, LinkedIn ekspert

Nu kan du skifte din LinkedIn Profil knap, så du får en ”FØLG” knap som primær i stedet for ”SEND BESKED” også kaldet kontakt knappen.

Det er for nogen en ret væsentlig mulighed, mens det for andre ikke har nogen betydning. Men rart at se LinkedIn endnu engang giver os større mulighed for selv at styre vores profil. Med ændringen giver LinkedIn  nu alle brugere mulighed for at vise en “Følg” -knap som den vigtigste ”Call To Action” (CTA) på deres profilside, i modsætning til den nuværende “Forbinde/Besked” knap.

LinkedIn profil knap med “følg” knappen fremhævet

Dette har faktisk været den vigtigste mulighed for højt profilerede brugere (som Bill Gates), som er i LinkedIns ‘inFluencer’ -program i nogen tid, men nu vil alle brugere få den samme mulighed.

Ny LinkedIn funktion, LinkedIn Success Systems, LinkedIn

Her er hvad LinkedIn selv har skrevet om den nye mulighed:

“Når medlemmer følger dig, er de mere tilbøjelige til at se dit indhold i deres feed. Dette gør det muligt for medlemmerne at holde sig ajour med emner, de interesserer sig for og deltage i din samtale. Vi har hørt fra nogen, at det kan være overvældende at modtage en store mængder forbindelsesanmodninger fra personer, man ikke kender. Denne mulighed gør det nemt at etablere et forbindelse og dele sine budskaber med personer, der er interesserede i hvad man har på hjertet. ”

Et interessant synspunkt, at følgere er mere tilbøjelige til at se ens post i deres nyheds-feed. Betyder det, at følgere er mere tilbøjelige end 1. niveau kontakter til at se ens opdateringer? Teknisk set, sandsynligvis ikke, da alle ens kontakter automatisk også er følgere, så det er nok det samme. Men hvis LinkedIn har ret i deres nye udtalelse, ville det helt sikkert være mere fornuftigt at bruge ”Følg” CTA på din profil (jeg har spurgt LinkedIn om dette og vil opdatere, hvis jeg hører tilbage).

Sådan skifter du din LinkedIn profil knap til “Følg”:

Desværre virker det indtil videre kun via mobiltelefoner. I din mobil app gør du følgende:

  1. Gå til ”Indstillinger”
  2. Vil fanen ”Privat”
  3. I denne fortegnelse finder du en ”Hvem der kan følge dig”
  4. Her får du så muligheden for at vælge ”Gør ”Følg” til primær handling”
  5. Der går op til 24 timer inden ændringen er synlig på din profil
  6. Muligheden er ikke tilgængelig på din PC på dette tidspunkt.

LinkedIn profil knap, LinkedIn profil, ny LinkedIn funktion, LinkedIn Success Systems

 

Hvis man er en LION (LinkedIn Open Networker) har denne funktion sikkert ingen interesse. Hvis man gerne vil begrænse antallet af kontaktanmodninger – specielt de anonyme – så kan den nye funktion i høj grad være nyttig. Hvad tænker du om denne nye mulighed? – Skriv gerne en kommentar.

LinkedIn har også meldt ud, at man fremover får en mulighed for at udsende en række blogindlæg (Kaldet ”Serie”), som ens kontakter og følgere så kan abonnere på. Det bliver spændende at se.

Vil du gerne vide mere?

Så læs også Bliv fundet til ønske jobbet med en skarp LinkedIn profil. Her kan du få nogle værdifulde tips til, hvordan du kan optimere din profil. Dit personlige brand skal gerne brænde igennem i forhold til dine konkurrenter i jobsøgningen. Ved at benytte de tips du får her i artiklen “LinkedIn gør jobsøgningen mere effektiv” med en skarp LinkedIn profil optimerer du dine muligheder for at finde dit nye drømmejob.

Vil du gerne vide mere om hvordan du kan optimere din profil? Så kan du også hente inspiration i artiklen En perfekt CEO profil skaber resultater.

Hvis du har spørgsmål til denne artikel, så skriv dem gerne i kommentarfeltet. Så vil jeg besvare dem hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at dele artiklen, hvis du synes den vil være til gavn for andre..

LinkedIn gør jobsøgningen mere effektiv er skrevet af LinkedIn ekspert Martin Sattrup Christensen.

 

Martin Christensen
Related Posts