VELKOMMEN TIL LINKEDIN SUCCESS SYSTEMS

LINKEDIN UDDANNELSE FOR TRAVLE ERHVERVSFOLK

  • Specialister indenfor uddannelse af teams
  • Selskaber, liberale erhverv, små og mellemstore virksomheder
  • Alle brancher - alle størrelser
  • Implementerings- og resultatfokuseret
  • Vil du have resultater? Så er du kommet til det rette sted.
VORES HISTORIE

LinkedIn Success Systems blev grundlagt af Miles, som er specialist i forretningsudvikling med over 30 års erfaring. Da Miles for mange år siden var i gang med at blive ekspert i at bruge LinkedIn, opdagede han, at meget få mennesker brugte dette sociale medie ordentligt. Med dette i tankerne, og efter en masse forskning, udviklede han et uddannelsesprogram ved navn LinkedIn Success Systems, som lærer folk, hvordan man bruger LinkedIn effektivt. Langt over 1000 mennesker har nydt godt af denne uddannelse. Miles har i tæt samarbejde med Martin, der har mere end 20 års erfaring som CEO og professionelt bestyrelsesmedlem, nu finjusteret og tilpasset programmet til det Skandinaviske marked.

VORES MISSON

Vi brænder for at hjælpe virksomheder med at forstå og udnytte de mange og givende muligheder, LinkedIn tilbyder. LinkedIn er ikke plug and play og er generelt misforstået. LinkedIn Success Systems er designet til at hjælpe travle, tidspressede erhvervsfolk med at skabe og styre et system til forretningsudvikling, der leverer resultater inden for alle brancher.

VORES VISION

Flere og flere mennesker over hele kloden har i dag behov for at tilpasse sig og lære nye færdigheder inden for digital forretningsudvikling, så de kan holde sig helt på toppen.  LinkedIn Success Systems brænder for at gøre disse færdigheder let tilgængelige og lette at lære ved at undervise i effektiv anvendelse af LinkedIn.

VORES LOKALE LINKEDIN-EKSPERTER

Martin
Martin Christensen
CEO DANMARK OG LINKEDIN EKSPERT
+45 3030 6768
Miles Duncan
Miles Duncan
UK LinkedIn Expert
+44 07771-871-478
Donald Munro
Donald Munro
UK LinkedIn Expert
+44 07811-172-724

VI ER VENLIGE MENNESKER.

Hvis vi kan hjælpe dig, gør vi det… Hvis ikke, vil vi pege dig i den rigtige retning.